Nedjelja, 25.02.2024.
FOTO: Amko komerc

Domaći lanac trgovina Amko komerc nastavlja sa razvojem i širenjem maloprodajne mreže

Nova poslovnica Amko komerca se nalazi na lokaciji Bulevar Stup, koja u sklopu svojih 2000 m² nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu.

- U sklopu ove poslovnice naši kupci će biti u mogućnosti da ostvare apsolutni ugođaj u kupovini raznovrsnih asortimana proizvoda iz odjela: gastro, pekara, mesnica, delikatesa, odjel mliječnog programa, odjel zdrave prehrane, slatki program, hemije, vinarije i kućnih potrepština. Fokus nam je na svježim odjelima gdje posebice moramo izdvojiti mesnicu i odjel voća i povrća koji će svakodnevno imati bogatu ponudu uvijek svježih proizvoda. Pored standardne kupovine u marketima, našim kupcima smo omogućili i "food corner", tj. izdvojen prostor za ručavanje gdje će svi posjetioci ove poslovnice imati priliku isprobati vrhunska jela koja mogu pronaći na odjelima gastro i pekara.

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo proširili ponudu na odjelu za zdravu ishranu, te na odjelu za kućne ljubimce koja će vjerujemo obradovati sve vlasnike krznenih prijatelja, a tu je i odličan izbor igračaka, posuđa, te bogata ponuda tekstila i ostalih proizvoda potrebnih za dom.

Ponosni smo i na činjenicu da je pored vrhunskog dizajna i savremene arhitekture, te proširenog asortimana proizvoda, ova poslovnica doprinjela i privredi BiH sa dodatno 50 zaposlenih koji će nastaviti jedan pozitivan trend međuljudskog odnosa i prijateljskog stava prema kupcima koje Amko komerc godinama njeguje.

Pored svakodnevnog užitka u kupovini našim mališanima pripremamo i novogodišnja iznenađenja, pa će svi posjetioci u srijedu 29.12.2021.godine imati priliku da uživaju u novogodišnjim čarolijama sa Djeda Mrazom i maskotama. Ovom prilikom pozivamo sve roditelje da nam se pridruže u srijedu 29.12.2021.godine od 17-19h u novootvorenoj poslovnici na lokaciji Bulevar Stup na adresi Džemala Bijedića do broja 279H - izjavila je Irma Kustura, marketing manager Amko komerca.

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na redakcija@faktor.ba.
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh