open-navfaktor-logo
search
Skup u Beogradu
Đoković: Mi nismo vakseri, ni antivakseri, mi smo Srbi
Skup podrške Novaku Đokoviću kojem nije dozvoljen ulazak u Australiju održan je četvrti dan uzastopno u Beogradu.
09.01.2022. u 18:05
get url
text

Prisutnim su se obraćali su se članovi teniserove porodice, otac Srđan i majka Dijana.

Dijana Đoković kazala je da njen sin u migrantskom hotelu u Melbourneu nema doručak, već samo ručak i večeru.

- To nisu ljudski i humani uvjeti. To mi je Novak lično rekao. Tamo nisu uslovi ni za zatvor. Gleda u zid običan, ne može ni park da vidi - rekla je Novakova majka.

Teniserov otac Srđan otkrio je još detalja.

VEZANI TEKST - Srđan Đoković uporedio Novaka s Isusom, premijera Australije nazvao skotinom, a cijeli svijet je protiv Srba
 

- Jedno vrijeme mu nisu davali hranu bez glutena, a on je alergičan na gluten. Uzeli su mu stvari, a ko zna šta su uradili sa tim stvarima. Nisu mu dali ni da vidi taj narod koji je došao ispred hotela da ga podrži, ali ih je zato čuo. One koji ga mrze, njih će mržnja uništiti. Mi nismo ni vakseri, ni antivakseri, ni ovi, ni oni, mi smo Srbi - rekao je Srđan Đoković.

Suđenje Đokoviću u Australiji počet će u ponoć po srednjoevropskom vremenu. On će nakon saslušanja saznati da li će biti deportovan iz Australije, ili će moći uću u državu u koju je stigao kako bi igrao Australian Open, turnir koji je osvajao devet puta.

Brojni mediji objavili su da se Đokovićevi advokati pozivaju na medicinsko izuzeće, odnosno pozitivan PCR test koji je teniser dobio 16. decembra prošle godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.