open-navfaktor-logo
search
Toksične situacije
Dok je bila u komi muž je prevario sa majkom: Skoro sam umrla, a oni su me izdali
Kamylla Wanessa Cordiero pala je u komu poslije operacije kojoj je prethodio moždani udar, a kada se konačno probudila nakon 78 dana, saznala je vijesti koje su je šokirale, piše The Sun.
03.10.2020. u 21:24
get url
text

Njen suprug, za kojeg se vjenčala 2013. godine i s kojim je dobila sina, zaljubio se u njenu majku.

- Moja majka odlazila je u moju kuću kako bi pomagala mom suprugu i sinu dok sam ja bila u bolnici. U ta četiri mjeseca dok sam se borila za život, suprug me posjetio dva puta, a majka nijednom. Otac mi je saopštio vijesti kad sam se probudila. Od tada je ne mogu više nazivati majkom- ispričala je.

Suprug je bio deset godina stariji od nje, ali im ta razlika u godinama nikada nije smetala. Međutim, dok je Kamylla bila u komi, shvatio je da ga ipak više zanimaju starije dame pa je počeo koketirati s njenom majkom te se između njih rodila ljubav.

- Skoro sam umrla, a oni su me izdali. Slavili su svoju vezu dok sam ja bila u bolničkom krevetu- rekla je Kamylla.

Otkrila je da sin sada viđa oca nekoliko puta sedmično, ali da misli kako nije dobro za dijete da bude izložen takvoj toksičnoj situaciji. S majkom više nema kontakt.

- Naš odnos uvijek je bio poljuljan, ali sada je nepostojeći. Majka je samo 20 godina starija od mene i uvijek se natjecala sa mnom u svemu, još od kada sam bila tinejdžerka željela je imati sve što i ja- prisjeća se Kamylla.

Kamylla je otkrila i da sada ima novog partnera te da je fokusirana isključivo na njega, sina i oca.

- Sve ružno ostavila sam iza sebe- zaključila je.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.