open-navfaktor-logo
search
Portugalac u teretani
Dok drugi odmaraju, Cristiano Ronaldo trenira
Za Portugalca nikada nema klasičnog odmora, izležavanja na plaži, ispijanja koktela i totalnog opuštanja
17.06.2019. u 18:14
get url
text

Fudbaleri koji su imali dugu sezonu još su na odmoru. Neki su poslije svega 10-15 slobodnih dana sa svojim klubovima počeli pripreme za novu sezonu, a na odmoru je, još uvijek, i Cristiano Ronaldo.

Kapiten fudbalske reprezentacije Portugala "odmara" nakon što je sa selekcijom svoje zemlje trijumfovao u premijernom izdanju Lige nacija, no Ronaldov odmor je itekako aktivan.

Za Portugalca nikada nema klasičnog odmora, izležavanja na plaži, ispijanja koktela i totalnog opuštanja. Velika zvijezda Juventusa održava fizičku spremu kako bi na pripreme za svoju drugu sezonu u redovima Stare dame stigao totalno spreman.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldo je na društvenim mrežama objavio fotografije iz teretane, u vrijeme dok svi njegovi saigrači sa suprugama i djevojkama obilaze najmondenija svjetska ljetovališta.

Od sljedeće sezone pred Portugalcem je novo dokazivanje jer je u redove aktuelnog prvaka Italije stigao novi trener. Ipak, teško je vjerovati da Maurizio Sarri neće biti oduševljen Portugalcem koji ima tek sedam posto masnoće u tijelu, dok prosječni fudbaleri imaju oko 11.

Zbog ovakvog načina života Ronaldo je jedini fudbaler koji je nakon 30. godine uspio osvojiti nevjerojatnih 12 trofeja, od čega tri Lige prvaka, La Ligu, Serie A, španski i italijanski superkup, dva klupska svjetska prvenstva, Ligu nacija, Evropsko prvenstvo i UEFA Superkup.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.