open-navfaktor-logo
search
Određeni arbitri
Dok čeka na novi termin: Poznato ko će suditi duel Željezničar - Zrinjski
Utakmice šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igrat će se u subotu (tri) i ponedjeljak (dvije), dok novi tremin susreta Željezničar - Zrinjski još nije određen.
26.08.2020. u 12:07
get url
text

Duel dva posljednjeplasirana sastava Mladosti i Olimpika otvorit će šestu rundu domaćeg šampionata, a susret u Doboju kod Kaknja igra se u subotu 29. augusta sa početkom u 16 sati. Za glavnog sudiju ove utakmice određen je Mateo Musa iz Čitluka.

Istog dana od 19 sati sastaju se Velež i Tuzla City, uz direktan prijenos na kanalu Arena Sport, a za glavnog arbitra na ovom meču delegiran je Haris Kaljanac iz Sarajeva.

Subotnji program zaključit će meč s Tušnja gdje će Sloboda od 20 sati ugostiti Široki Brijeg. Uloga glavnog sudije na ovom meču povjerena je Milošu Gigoviću iz Bosanske Gradiške.

Sarajevo i Borac, dva tima koja našu zemlju uz Željezničar i Zrinjski predstavljaju u Evropi, svoje susrete šestog kola PLBiH igrat će u ponedjeljak.

Borac će u lokalnom derbiju na Gradskom stadionu od 16 sati ugostiti Krupu, a ovaj meč će suditi Dragan Petrović iz Banja Luke, dok Sarajevo će od 18 sati gostovati u Bijeljini kod Radnika, a pravdu na njemu dijelit će Zoran Grbić iz Prijedora.

Oba susreta koja se igraju u ponedjeljak moći ćete pratiti u direktnom prijenosu na kanalu Arena Sport.

Derbi šestog kola Željezničar i Zrinjskom povjeren je Elvisu Mujiću iz Banovića, no termin i satnica za ovaj susret nisu još poznati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.