open-navfaktor-logo
search
Mercato u Laktašima
Dodik u istom prijelaznom roku dvaput otpustio iskusnog centra!
U istom prijelaznom roku Igokea je dvaput otpustila iskusnog centra Đorđa Gagića.
05.08.2020. u 23:20
get url
text

Završetkom minule sezone uprava kluba na čijem čelu je Igor Dodik, sin Milorada Dodika, nije željela da produži saradnju sa Gagićem, odlučivši da mjesto pod košem povjeri Draganu Apiću. Taman što je bivši košarkaš Lokomotive iz Kubana zadužio opremu stigla mu je ponuda iz Budućnosti, pa se brzopotezno preselio u Podgoricu.

Kad su čelnici Igokee shvatili da nemaju bolje rješenje pozvali su Đorđa Gagića natrag, a bivši član Partizana odazvao se Draganu Bajiću na početku priprema. Jedino što na njima nije izgledao ni izbliza kao nekad u Partizanu, mučio se i sa najjednostavnim zahtjevima, zbog čega je uprava kluba u srijedu riješila da mu uruči otkaz, piše Mozzartsport.

Iz Igokee su drugi razlaz istog ljeta ovako obrazložili:

- Želimo da vas obavijestimo da smo prekinuli saradnju sa Đorđem Gagićem. Razlog je nedovoljna fizička pripremljenosti igrača s kojom je došao na pripreme. Procjene naše medicinske ekipe i kondicionih trenera su da Gagić u ovom trenutku nije fizički spreman da podnese treninge maksimalnog opterećenja i ne može biti spreman za prve utakmice, te smo se odluči na sporazumni prekid saradnje -  kaže se u saopćenju Igokee uz napomenu da je Đorđe "svjestan situacije i da fizičko opterećenje može dovesti do ozbiljne povrede, pa je prihvatio odluku".

Umesto Đorđa Gagića, novi centar Igokee biće Nikola Jovanović (26). U pitanju je član Crvene zvezde proslijeđen na pozajmicu do kraja sezone.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.