Zanimljiva odluka

Nakon suspenzije sudije: Velež Jedinstvu ponudio novu utakmicu

Objavljeno: 21.03.2019. u 13:47

Mnogo prašine podigla je suspenzija glavnog sudije meča 18. kola Prve lige FBiH u kojoj je Velež sa 2:0 savladao Jedinstvo iz Bihaća

Velež je s 2:0 savladao Jedinstvo

FOTO: FACEBOOK / FK Velež

Već je izvjesno da će završnica sezone u Prvoj ligi FBiH biti mnogo interesantnija negoli i ona u Premijer ligi, za koju se bore mostarski Velež i sarajevski Olimpik. Dva kluba su u posljednjih desetak i više dana izdala niz saopćenja u kojem optužuju jedini druge.

Nakon već poznatih dešavnaja u Goraždu, mnogo prašine podigla je i suspenzija glavnog sudije meča 18. kola Prve lige FBiH u kojoj je Velež sa 2:0 savladao Jedinstvo iz Bihaća.

Arbitar Ismet Ibrahimkadić iz Tešnja u ovom susretu propustio je dosuditi jedanaesterac za goste, što je rezultiralo negativnom ocjenom za njega.

U cilju regularnosti kompletnog takmičenja Velež se danas oglasio saopćenjem za javnost u kojem navodi kako je spreman Bišćanima ponuditi odigravanje nove utakmice.

Saopćenje vam prenosimo u cijelosti i bez izmjena:

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije