open-navfaktor-logo
search
Iz bolnice
Dodik čestitao Božić: Apelujem na sve da praznične dane provedu u krugu porodica
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću i svim rimokatoličkim vjernicima predstojeći praznik Božić, poželjevši da praznične dane provedu u zajedništvu i radosti porodičnog okupljanja.
24.12.2020. u 14:53
get url
text

- Božić je praznik radosti, vjere, mira i nade, koji sve vjernike ujedinjuje oko kršćanskih vrijednosti, uzajamnog poštovanja i tolerancije. Želim svima koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru da taj dan, kada se slavi rođenje Isusa Krista, svima podari mir, radost i kršćansku ljubav prema bližnjima i svojim sunarodnicima. Uz iskrene želje da predstojeće praznike provedete u zdravlju, duhovnom miru i radosti, upućujem vam iskrene čestitke povodom Božića. Apelujem na sve ljude da praznične dane provedu u krugu svojih porodica, da bi u vrijeme pandemije virusa korona sačuvali svoje i zdravlje i živote svojih najmilijih - navodi se u Dodikovoj čestitki, saopćilo je Predsjedništvo BiH.

Inače, Dodik je trenutno smješten u UKC RS-a u Banjoj Luci, nakon što je imao zdravstvene tegobe, a potvrđen mu je pozitivan nalaz na koronavirus.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.