Vruća kampanja SDP-a

Djevojke u šorcevima: Kako Denis Bećirović privlači pažnju glasača

Objavljeno: 21.09.2018. u 14:49

Bećirović je očigledno mislio da će na tako na najbolji mogući način privući pažnju građana, pa je odlučio da promotivne letke SDP-a dijele atraktivne djevojke na Segue dvotočkašima

FOTO: M. ŽIVOJEVIĆ

Predizborna kampanja u punom je jeku, a političke stranke svaki dan pred opće izbore koji će se održati 7. oktobra koriste kako bi na najbolji način promovisali svoje kandidate.

Nakon što je SDP predizborni skup održao u kultnom sarajevskom klubu Sloga, a njihov kandidat za člana Predsjedništva BiH Denis Bećirović zabavljao turiste ispred Katedrale, čelnici ove stranke organizovali su i dijeljenje promotivnih letaka po Sarajevu.

Bećirović je očigledno mislio da će na tako na najbolji mogući način privući pažnju građana, pa je odlučio da promotivne letke SDP-a dijele atraktivne djevojke na Segue dvotočkašima, odjevene u teksas šorceve. Izgleda da je ovo jedini način da Denis Bećirović privuče pažnju glasača.

Foto: Muhidin Živojević

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije