Zagreb

Djevojka postala viralni hit: "Politika je lopovluk, ali bih se zaposlila kod svog Bandića"

Objavljeno: 13.08.2019. u 09:09

Djevojka je, komentirajući pasivan odnos mladih i nedostatak ambicija, ocijenila da je politika "živi lopovluk" jer je "država prelijepa, a pokradena je puno" te da su mladi danas politički nepismeni

Povodom Međunarodnog dana mladih je N1 televizija na ulicama Zagreba napravila anketu, a odgovori jedne djevojke postali su viralni hit.

Djevojka je, komentirajući pasivan odnos mladih i nedostatak ambicija, ocijenila da je politika "živi lopovluk" jer je "država prelijepa, a pokradena je puno" te da su mladi danas politički nepismeni. Za sebe je rekla da se trudi da se što više obrazuje i da uči strane jezike.

Na pitanje gdje joj je želja da radi kada završi studije javne uprave, odgovorila je da je to državna služba.

- Kod svoga Bandića. Ja Bandića stvarno uvažavam kao osobu jer mislim da je doprinio gradu dosta. Nema čovjeka koji jednostavno nije bar nešto pokrao u državi, ali smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu, tako da bi se htjela kod njega nekad zaposliti – kazala je.

Svoju podršku na predsjedničkim izborima bi dala Kolindi Grabar-Kitarović jer je "na strani žena".

Izvor:   N1/Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije