open-navfaktor-logo
search
Indonezija
Djevojčica usred takmičenja saznala da joj je umrla mama za koju je pjevala
Indonežanka Jannah učestvovala je u muzičkom takmičenju "Liga Dangdut Indonesia", gdje je pjevala kao slavuj, raznježivši žiri, a zatim je otkrila da njena majka pati od poodmaklog oblika dijabetesa i da joj je jedina želja osvojiti prvu nagradu kako bi taj novac iskoristila za majčino liječenje.
27.01.2020. u 14:20
get url
text

Žiri, koji je već bio "kupljen" Jannahinim predivnim glasom, srdačno joj je saopćio da je prošla u sljedeći krug natjecanja.

Produkcijski tim je došao na ideju pozvati Jannahinu majku usred programa kako bi joj djevojčica saopćila radosne vijesti. Nažalost, nije majka bila ta koja je podignula slušalicu. Umjesto nje, javio se ujak i otkrio potresnu vijest, prenosi Index

-Jannah, tvoja majka je bila jaka, kao što i ti sada moraš biti, kako bi brinula o svojoj porodici. Voljeli smo je, ali je, nažalost, Allah volio više i prizvao je k sebi. Tvoja majka je preminula- saopćio je ujak svojoj sestrični i svima u studiju.

Malo je reći da je Jannah bila skrhana ovom viješću. Članovi žirija su požurili do nje kako bi je utješili.

Njeno učestvovanje u muzičkom takmičenju se nastavlja, a već je dobila brojne poruke podrške putem svog Instagrama da nastavi dalje, piše Unilad.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.