Pohvalno

Dječak udario u stub trčeći za Salahovim automobilom, Egipćanin oduševio gestom

Objavljeno: 11.08.2019. u 11:46

Dječak je ugledao Salaha u vozilu i počeo je trčati za njim zajedno sa bratom Isaacom, da bi u jednom momentu udario u stub rasvjete i razbio nos

Salah i Fowler

FOTO: Twitter

Ogromna je popularnost koju Mohamed Salah uživa u Liverpoolu. Ipak je riječ o jednom od najboljih fudbalera svijeta. Egipćanin se trudi da svim fanovima udovolji i pozira za fotografiju, no nekada jednostavno nema vremena za to. Ipak, jučerašnja scena će mu dugo ostati u sjećanju, a još duže 11-godišnjem Louisu Fowleru.

Dječak je ugledao Salaha u vozilu i počeo je trčati za njim u društvu brata, da bi u jednom momentu udario u stub rasvjete i razbio nos.

Fudbaler je to primijetio i odmah zaustavio automobil, prišao dječaku da vidi je li uredu. Dječakov očuh Joe Cooper je odmah pozvao hitnu pomoć, a Salah se družio sa njima dok medicinska pomoć nije stigla. Fotografisao se sa Louisom koji je uprkos povredi bio presretan što se upoznao sa Salahom.

 

 

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije