New Yersey

Dječak s autizmom pozvao policiju zbog plišanog mede, njihova reakcija oduševila

Objavljeno: 22.03.2019. u 14:13

Policajac Khari Manzini iz Woodbridgea obučen je za postupanje s djecom s posebnim potrebama i kad mu je proslijeđen poziv 12-godišnjeg Ryana Paula znao je šta učiniti

FOTO: SCREENSHOT

Policija u New Jerseyu, odgovarajući na poziv dječaka s autizmom koji je pozvao broj za hitne slučajeve zbog voljenog plišanog medvjedića, uspješno je pronašla i vratila nestalu igračku, prenose američki mediji.

Policajac Khari Manzini iz Woodbridgea obučen je za postupanje s djecom s posebnim potrebama i kad mu je proslijeđen poziv 12-godišnjeg Ryana Paula znao je šta učiniti. Dječak je kazao kako je njegov smeđi medvjedić Freddy nestao dok se igrao s njim u sobi, pa je zaključio da je bolje potražiti pomoć policije nego roditelja.

Ryanov otac Robert Paul bio je u početku šokiran kad je shvatio da je njegov sin nazvao policiju.

- Pitao sam Ryana je li nazvao broj 911 - rekao je Paul dodajući da je dobio odgovor: "Spašavanje medvjedića", prenosi Hina.

Manzini, koji je posebno obučen za postupanje s djecom s autozmom, pronašao je Freddyja kad je stigao u dom Paulovih.

- Pronašli smo medvjedića, bio je dobro. Sad je u sigurnim rukama, nepovrijeđen - rekao je Manzini dječaku.

Kamere su zabilježile trenutak kad je autistični dječak zagrlio policajca zato što mu je spasio medvjedića, a ovaj dirljivi potez policajca završio je i u emričkim medijima.

Ryanov otac je kazao kako je ponosan što je njegov sin znao da u hitnom slučaju treba nazvati odgovarajući broj, no pomalo je uvrijeđen što nije pozvao njega, inače vatrogasca.

Izvor:   Hina

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije