navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Imaju ih šestero

Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta školuju se kod kuće, a glumica bogatstvo namjerava ostaviti samo jednom

Angelina Jolie i Brad Pitt imaju troje usvojene djece: 15-godišnjeg Meddoxa, 12-godišnjeg Paxa i 11-godišnju Zaharu, kao i troje biološke, desetogodišnju Shiloh i osmogodišnje blizance Knox i Vivienne.

Objavljeno: 06.02.2020. u 07:53
get url
text

Djecu slavnog para javnost prati godinama. Glumica ih vodi na sva putovanja, na javne događaje, pozira sa njima za brojne magazine, uprkos što se tome oštro protivi Brad.

Zajednička djeca slavnog para školuju se kod kuće, imaju učitelje za svaki predmet, uključujući i učitelje različitih muzičkih instrumenata.

Angelini je također, veoma važno da djeca nauče jezike.

Shiloh (13) tako uči kmerski jezik, koji je zvanični jezik u Kambodži, Pax (15) uči vijetnamski, Meddox (17) njemački i ruski, Zahara francuski, Vivienne (9) želi savladati arapski, a njen brat blizanac znakovni jezik.

Nekoliko bivših dadilja medijima otkrilo je detalje života sa slavnom porodicom. Jedna od njih, koja je željela ostati anonimna, ispričala je za magazin "In Touch" da se djeca stalno svađaju i psuju, a da Meddox i Pax imaju posebno lošu narav. Rekla je i da Meddox, koji je tada imao devet godina, pije vino i vozi automobil po njihovom imanju.

Otkrila je da djeca više slušaju Brada, ali da su svakako neposlušna.

- Oni nemaju nikakvu kontrolu nad djecom. U toku noći djeca trče po hodnicima, bude roditelje i pokušavaju im ući u krevet - ispričala je ranije dadilja.

U javnosti se nedavno pojavila i informacija da Angelina Jolie uveliko priprema neku vrstu oporuke, a po njoj će svoje bogatstvo ostaviti samo jednom djetetu, iako ih ima šestero. U pitanju je Meddox (17), a izvor blizak glumici obznanio je i zašto se ona odlučila na takav potez.

- Meddox je u toku razvoda Brada i Angeline stao na majčinu stranu. Ona mu se sada želi odužiti i postaviti ga na čelo svoje imperije. On je ionako postao njena desna ruka, i u poslu, i u privatnom životu – ispričao je izvor.