DJ Krush, LTJ Bukem i Leftfield na ovogodišnjem Sarajevo Intergalactic Sessionsu

objavljeno: 01.03.2018. u 19:30

Art Lab pokrenuo je programski serijal Sarajevo Intergalactic Sessions koji će biti održan u periodu april/ maj/ juni 2018. godine. Ovogodišnja edicija serijala posvećena je planetarno poznatim, legendarnim DJ producentima koji su obilježili i obogatili čudesni svijet elektronske muzike.

U svakoj godini serijal Sarajevo Intergalactic Sessions će prezentirati nove programske koncepte i umjetnike sa internacionalne scene. Program će biti modularan i uvijek će, pored pažljivo izabranih DJ-eva, bandova i drugih umjetničkih formi, obuhvatati i podržavati umjetnike sa regionalne i lokalne scene. Jedan od ciljeva serijala svakako je promocija grada Sarajeva, bh. kulture i umjetnika.

U sklopu Sarajevo Intergalactic Sessionsa 7. aprila ove godine slušat ćemo DJ Krusha, 12. maja LTJ Bukem & MC LOWQUI, a 16. juna Leftfield DJ Set.

Iako artisti serijala zaslužuju veće kapacitete dvorana, zbog intimnije atmosfere programa ovogodišnja edicija serijala bit će održana u amfiteatru Doma mladih. Broj ulaznica za svaki program u serijalu bit će strogo limitiran.
Limitiran broj earlybird ulaznica svih najavljenih događaja od večeras su dostupne preko online servisa Kupikartu.ba te na svim zvaničnim prodajnim mjestima servisa.

Aktivnosti i najave serijala možete pratiti i na Facebooku i Instagramu.