open-navfaktor-logo
search
Trener Rome
Di Francesco se osvrnuo na Džekine probleme sa završnicom
Strijelci u pobjedi Rome bili su Kostas Manolas i Lorenzo Pellegrini, dok se Edin Džeko nije upisao u strijelce iako je imao nekoliko dobrih prilika
08.11.2018. u 09:28
get url
text
Edin Džeko

Fudbaleri Rome stigli su do treće ovosezonske pobjede u Ligi prvaka. Na gostovanju u Moskvi kod CSKA sinoć su slavili sa 2:1.

Nova tri boda izuzetno su važna za prošlosezonskog polufinalistu najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja.

- Mogli smo igrati puno bolje kao tim, možda i postići treći pogodak jer smo imali prilika, a u budućnosti ne želim da se ovo ponavlja iz razloga što ne trebamo biti zadovoljni ovakvim rezultatom. Moram reći da napredujemo u veznoj liniji, Cristante se dobro uklopio u naš sistem igre, ali je činjenica da ovu ekipu očekuje još puno rada i posla kako bi stigli na željeni nivo - rekao je trener Rome.

Strijelci u pobjedi Rome bili su Kostas Manolas i Lorenzo Pellegrini, dok se Edin Džeko nije upisao u strijelce iako je imao nekoliko dobrih prilika.

Trener Vučice tvrdi kako najbolji bh. napadač može bolje.

- Džeko uvijek može bolje, opasan je, a s vremena na vrijeme moramo biti egoističniji u napadu. Ponekad pravimo pogrešne odluke u situacijama kada odlučujemo dodati ili šutirati - istakao je trener Rome.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.