open-navfaktor-logo
search
Pred meč sa CSKA
Di Francesco progovorio o Džeki, Dijamant prošao bez kazne
Trener rimskog sastava Eusebio di Francesco najavio je meč koji ih očekuje, a u jednom momentu dotakao se i kapiten bh. reprezentacije Edina Džeke
22.10.2018. u 19:23
get url
text


Fudbaleri Rome ove sezone ne igraju ubjedljivo. Forma Vučice često oscilira, a to je za vikend najbolje iskoristio SPAL koji je sa 2:0 savladao Romu na Olimpicu.

Priliku da se iskupe za poraz igrači Vučice imat će već u utorak kada će u Rimu, u susretu 3. kola Lige prvaka, ugostiti moskovski CSKA.

Trener rimskog sastava Eusebio di Francesco najavio je meč koji ih očekuje, a u jednom momentu dotakao se i kapiten bh. reprezentacije Edina Džeke.

- Moramo raditi i igrati naporno kako bi ostvarili pobjedu. CSKA je veoma dobar tim koji može napraviti probleme - kazao je Di Francesco, a potom se osvrnuo na svoje napadače:

- El Shaarawy? On nikada nije imao konstantnost u prvom dijelu susreta. Igrao je dobro protiv SPAL-a, ali želimo više od njega. Ne želim pričati o individualcima. Džeko? Mora biti lider našeg tima, a i podrška navijača će biti potrebna.

Italijanski mediji pišu kako je Roma već zatvorla "slučaj" u kojem se Dijamant navodno sukobio sa tim menadžerom Morganom De Scantisom, okarakterisavši ga kao stvari što se dešavaju za vrijeme utakmice te kapiten bh. reprezentacije neće biti kažnjen.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.