open-navfaktor-logo
search
Prilika za Schicka
Di Francesco pomaže Prosinečkom: Džeko protiv Sampdorije seli na klupu?
Dijamant je protiv Armejaca odigrao svih 90 minuta, zbog čega bi ga prema pisanju italijanskih medija Eusebio Di Francesco odmarati u duelu protiv Smapdorije
09.11.2018. u 11:44
get url
text

Roma je u četvrtom kolu Lige prvaka stigla do važne na gostovanju kod moskovskog CSKA, treće u ovoj sezoni elitnog takmičenja.

Sa devet poena Vučica predvodi grupu G, a identičan broj bodova ima i aktuelni prvak Evrope Real Madrid.

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine nije se upisao u strijelce u trijumfu rimskog kluba 2:1 na gostovanju u Moskvi, ali je uprkos tome ostao prvi strijelac Lige prvaka sa pet pogodaka, koliko ima i Lionel Messi.

Dijamant je protiv Armejaca odigrao svih 90 minuta, zbog čega bi ga prema pisanju italijanskih medija Eusebio Di Francesco odmarati u duelu protiv Sampdorije, što bi i selektor Zmajeva Robertu Prosinečkom mogla biti svojevrsna pomoć.

Vučica ne blista u domaćim utakmicama ove sezone. Posebno se to odnosi na domaće prvenstvo, u kojem je tim Eusebia di Francesca osvojio tek osam bodova iz pet utakmica na Olimpicu. Ipak, pobjeda u nedjelnom meču nameće se kao imperativ. Kladionica MOZZART na pobjedu Rome ponudila je koeficijent 1,45, na remi 4,40, a na trijumf gostiju 7,25.

MOZZART je ponudio još niz opklada za dvoboj u Rimu, a iz ponude se izdvaja da će oba tima postići najmanje jedan gol na meču i da će zbir golova biti najmanje tri. Kompletnu ponudu pogledajte OVDJE.

Kako piše Gazzetta dello Sport trener Rome mogao bi dati priliku Patricku Schiku, češkom napadaču koji je u 27 nastupa u dresu Vučice postigao sve tri gola, otkako je stigao upravo iz Sampdorije 2017. godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.