open-navfaktor-logo
search
Rat saopćenjima
DF odgovorio Radončiću: Hipohondar, uvlači se pod skute Dodika i Čovića
Demokratska fronta odgovorila je SBB-u iz kojeg su nešto ranije poručili da "ne žele podržati anonimusa (kandidata DF-a Nijaza Štitkovca) za novog ministra zdravstva u Vladi KS".
06.08.2020. u 12:11
get url
text

VEZANI TEKST - SBB poručio DF-u: Nećemo podržati anonimusa, i vaš bivši ministar je završio neslavno 

Reagiranje, odnosno saopćenje i odgovor DF-a SBB-u i njegovom predsjedniku Fahrudinu Radončiću prenosimo u cijelosti:

U cara Trojana kozije uši! Do podne pozicija, od podne opozicija! Tri mjeseca ministar, pa kada je vidio šta mu je posao, čovjek odustao!

Tvrdi da nije ni sa kim u koaliciji, pogotovo sa SDA i DF-om, a ni jednu poziciju njegovi partijski kadrovi nisu napustili! Od brojnih direktorskih, ministarskih i inih mjesta od kantona do države BiH!

Napada Komšića i predsjednika CIK-a pa tako jednim udarcem ubija dvije muhe, osporavajući legitimitet i jednog i drugog, a zapravo još jednom, ali nikada direktnije, uvlači se pod skute Čovića i Dodika.

Hipohondar, ko biva zabrinut za moguće posljedice korone, udara po zdravstvu, a istovremeno koči imenovanje ministra istog tog zdravstva, jer je, po caru Trojanu riječ o "anonimusu"!! A ko biva Trojan je taj koji udara certifikat i doktorima, da ne spominjemo koliko je takva izjava uvreda za svakog normalnog čovjeka, pa i za ljekara.

I budali je valjda već jasno o kojem je političkom travestitu riječ! O "najvećem neimaru u Bošnjaka", spletkarošu i čovjeku kojemu se ne smije vjerovati! Još je daleko novembar. Do tada ćemo se naslušati još novih gluposti, uvreda i uvlakačkih poteza prema dvojcu Dodik-Čović od strane ovog "neimara". Opasno je kada nekoliko puta ponovljena laž počne da se tretira kao istina. To je taktika na koju on i oni igraju.

Pa ko nasjedne, do njega je!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.