Riječ je o petogodišnjaku iz Knina. Smrt djeteta u zaključanom autu šokantna je sama po sebi, no još su šokantniji detalji tragedije. 

Otac, majka i dječak ujutro su od kuće krenuli automobilom. Otac, inače vojnik, majku je odvezao na posao, a potom je, prije nego što ode na posao, trebao odvesti sina u vrtić. Dječak, međutim, nije stigao u vrtić. 

VEZANI TEKST - U Kninu u automobilu pronađeno mrtvo dijete, sumnja se da je preminulo od vrućine

Kako se sumnja, otac je otišao na posao i ne shvativši da dječaka koji je spavao na zadnjem sjedištu automobila nije odvezao u vrtić i da je još u automobilu.

Parkirao je auto na parkiralištu i otišao u kasarnu. Dječak je ostao na zadnjem sjedištu automobila, zaključan. Temperatura je u Kninu bila preko 28 stepeni Celzijusa u hladu. U ovom trenutku nije poznato je li se dječak probudio i je li pokušavao pozvati pomoć, no zna se da se nedaleko od mjesta na kojem je automobil bio parkiran odvijaju radovi, gradi se zid. Sve to stvara popriličnu buku pa je moguće i da dječaka niko nije čuo. BMW ima i zatamnjena zadnja stakla pa dječaka, premda se se tek nekoliko metara od mjesta na kojem je bio automobil nalaze kontejneri za smeće, očito niko nije ni vidio. 

Oko 15 sati majka je došla po dječaka u vrtić, ali tamo ga nije bilo. Teta je rekla da u vrtić nije ni stigao.

Majka je nazvala supruga, no on je bio uvjeren da je dječaka ostavio u vrtiću pa su se čak i pregledavale snimke nadzornih kamera. 

Kada je shvatio da dječak nije u vrtiću, otac je otrčao prema autu, otključao ga i pronašao sina bez svijesti. Pokušao ga je reanimirati, no dječaku više nije bilo spasa.Otac se kod automobila srušio u nesvijest. 

Oko 16 sati stigle su i hitne službe. Konstatirana je dječakova smrt, a policija je započela uviđaj koji bi trebao rasvijetliti sve detalje nezapamćene tragedije. Nad ocem dječaka policija sada provodi kriminalističko istraživanje.