open-navfaktor-logo
search
Obavljena obdukcija
Detalji stravičnog zločina u Prnjavoru: Zoran zaklao suprugu Draganu
Zoran Spasojević (56) iz Prnjavora nožem je više puta ubo suprugu Draganu (53) prije nego što ju je preklao, a nesretna žena se branila od njega, utvrđeno je obdukcijom njenog tijela.
22.08.2021. u 17:11
get url
text

On je ovaj zločin počinio u subotu ujutro u njihovoj prodavnici u prnjavorskom selu Crkvena nakon čega je presudio sebi strujnim udarom u podrumu kuće, saznaje Glas Srpske.

Prema informacijama, na tijelu  Dragane pronađeno je više ubodnih rana, ali i odbrambenih povreda.

VEZANI TEKST - Užas kod Prnjavora: Zaklao suprugu, pa presudio i sebi

Stravičan zločin otkrila je radnica njihove prodavnice koja je došla na posao.

- Ona je zatekla beživotno tijelo Dragane koja je bila sva u krvi. Zoran je pronađen mrtav u podrumu kuće. On se uhvatio za kablove i tako se ubio strujnim udarom. Kabal mu je bio obmotan oko ruke, a pronađen je i prekidač kojim je uključio električnu energiju - rekao je izvor blizak istrazi.

Mještani Crkvene pričaju da su supružnici i ranije svađali i da su duže vrijeme imali problema zbog kojih je čak reagovala i policija.

Oni su ispričali da je kobnog Dragana čistila ispred prodavnice i kada je naišao Zoran ušla je unutra, a on za njom. Prema njihovim riječima čula se galama i uzvici, ali oni nisu obraćali pažnju jer su se supružnici i ranije prepirali.

- Niko nije očekivao ovakvu tragediju - rekao je jedan mještanin Prnjavora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.