"Nezavisne" nezvanično saznaju da su uhapšeni Todorović Mladen, Burić Vukašin, Simić Nikola, Vasić Petar, Savić Predrag, Petrović Mile, Maksimović Maksim, Arapović Nenad, Simić Savo, Simić Radoslav, Nogić Nebojša i Lakic Jovan iz Bijeljine, te Simić Savo i Lakić Jovan iz Ugljevika. 

VEZANI TEKST- Droga i prostitucija: Tijana Ajfon ostaje u pritvoru mjesec dana

Kako se navodi u saopćenju MUP-a u današnjim aktivnostima policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 200 grama praškaste materije koja asocira na opojnu drogu kokain, pištolj, 10.000 KM, više mobilnih telefona i sim kartica i drugih predmeta.

Iz MUP-a ističu da je u toku kriminalistička obrada nad uhapšenim osobama.

Sve aktivnosti u akciji "Kristal" provode se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Akcija se nastavlja i u narednom periodu, dodaje se u saopštenju.

Akcijom "Kristal" obuhvaćene su i do sada uhapšene ukupno 23 osobe, protiv kojih je ili će biti podneseni izvještaji zbog izvršenja 17 krivičnih djela i to krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga iz Člana 207 stav 1 i 3, omogućivanje uživanja opojnih droga iz Člana 208, nedozvoljen promet oružja ili eksplozivnih materija iz Člana 361 Krivičnog zakona Republike Srpske i vrbovanje radi međunarodne prostitucije iz člana 187 Krivičnog zakona BiH.