open-navfaktor-logo
search
Pronađeno tijelo
Detalji brutalnog ubistva u Prijedoru: Muškarac pregažen automobilom i premlaćen bejzbol palicom
Na tijelu Mihajla S. (47) iz Prijedora, čije je tijelo pronađeno jutros pored rijeke Sane u prijedorskom naselju Raškovac, uočene su brojne povrede, uključujući i napuknuće lobanje.
11.03.2021. u 14:48
get url
text

Potvrdili su to izvori Nezavisnih, koji dodaju da dosadašnja istraga ukazuje da je ovaj Prijedorčanin izudaran bejzbol palicom, ali nije isključeno da je, pritom, udaren i automobilom.

- Bit će izvršena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti. On ima višestruke povrede, doslovno od koljena, do glave. Uočene su brojne modrice - ističu sagovornici Nezavisnih.

Portal infoprijedor.ba objavio je da je žrtva tvrdim predmetom pretučena nasmrt, a pronađeni su i tragovi koji ukazuju na mogućnost da je čak udaren vozilom, a potom brutalno pretučen.

– Tijelo je pronađeno u blizini rijeke Sane sa smrskanom glavom, odnosno višestrukim povredama koje su najvjerovatnije nanesene tvrdim predmetom, nalik na bejzbol palicu. U toku je uviđaj nakon kojeg će biti poznato više detalja – kaže izvor blizak istrazi.

Portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević kaže da je policiji u 10.05 sati prijavljeno da je u naselju Raškovac pronađeno tijelo muškarca.

– U toku je uviđaj kojim rukovodi tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Najvjerovatnije se radi o krivičnom djelu, a više informacija o okolnostima nastanka smrti bit će poznato nakon uviđaja – rekla je Alendarević.

Ubijeni M. S. ranije je dovođen u vezu sa trgovinom narkotika. Kako nezvanično saznaje ATV, ubijen je Mihajlo Stupar zvani Šmit.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.