open-navfaktor-logo
search
Puca od samopouzdanja
Dennis Hadžikadunić: Crna Gora je kvalitetna, ali znamo koliko možemo
Dennis Hadžikadunić, defanzivac Malmea, u odsustvu Anela Ahmedhodžića, po svemu sudeći bit će prvi izbor selektora Ivayla Peteva na poziciji centralnog beka u duelu sa Crnom Gorom.
21.09.2022. u 16:54
get url
text

- Pripremamo se u Trening centru gdje možemo biti zadovoljni uvjetima za rad. Imamo ovdje svoj mir i jedino o čemu razmišljamo su pripreme i utakmice koje nas očekuju. Iskoristit ćemo period do susreta sa Crnom Gorom da se što bolje uigramo i vjerujem da ćemo spremni dočekati meč - kazao je Hadžikadunić.

Najavio je i predstojeću utakmicu sa Crnogorcima.

VEZANI TEKST - Rahimić pred Crnu Goru: Pokazali smo da igramo dobro, sada to trebamo potvrditi

- Crna Gora je kvalitetna ekipa i sigurno da nas očekuje težak meč. Siguran sam da će i publika imati šta da vidi. Naravno, nakon dobrih rezultata u junu sa dosta samopouzdanja ulazimo u naredni susret.

Znamo koliko možemo i svi smo uvjereni da možemo zadržati prvu poziciju u grupi. Dobra stvar za nas je što ovaj važan meč igramo pred našim navijačima koji će nam sigurno biti vjetar u leđa i velika pomoć u ostvarenju našeg cilja - ističe Hadžikadunić.

Na okupljanje Zmajeva došao je nakon dobrih igara za svoj klub.

- Zadovoljan sam svojom formom, osjećam se veoma dobro. Igram standardno u klubu i u zadnjem kolu sam postigao pogodak u derbiju sa Helsingborgom. Sve ide kako treba i nadam se da ću sa dobrim igrama nastaviti i u dresu reprezentacije - poručio je Hadžikadunić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.