open-navfaktor-logo
search
KSW u Zagrebu
Denis Stojnić otkazao meč, Delija mu ne vjeruje: Više me ne zanimaš
Kao razlog za Stojnićev otkaz navedena je povreda, a za hrvatskog teškaša iz Cro Cop tima ekspresno su pronašli zamjenu
07.11.2019. u 13:41
get url
text

KSW je u četvrtak u dvorani zagrebačkog American Top Teama održao otvoreni trening za javnost, a s njega nam stiže i jedna velika vijest - nastup u Areni otkazao je Denis Stojnić!

Nakon što je Erko Jun kao posljednji odradio svoj trening, organizatori su objavili da je Stojnić otkazao nastup, piše Fightsite. Kao razlog su naveli povredu, a za hrvatskog teškaša iz Cro Cop tima ekspresno su pronašli zamjenu.

U meč protiv "Hodajuće nevolje" će u posljednji trenutak uskočiti veteran Oli Thompson, 39-godišnji "The Spartan" koji se MMA-om profesionalno bavi od 2009. godine, a tokom karijere je ostvario 19 pobjeda i 11 poraza.

Delija je odmah dobio priliku prokomentirati novonastalu situaciju. Iz njegove izjave lako je zaključiti da je razočaran raspletom, ali i da nimalo ne vjeruje Stojniću da je povrijeđen.

- Situacija je takva kakvu smo i očekivali. Nije se on povrijedio. Neće do tog meča nikad doći, on me više ne zanima - komentirao je Delija i izjavom podigao atmosferu navijača koji su mu zapljeskali u dvorani ATT-a.

Borba Delije i Stojnića trebala je predstavljati jedini regionalni okršaj na čitavom "cardu".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.