open-navfaktor-logo
search
OBN TV
Dejana Talk Show ovog vikenda ruši tabue i donosi životne priče
Koliko je patnji skriveno u dušama roditelja koji bi dali sve da pomognu svom djetetu da vidi, da otklone tamu oko svog mališana i pruže mu svijetlu i sretnu budućnost
23.11.2018. u 11:02
get url
text

Bliži se 700. izdanje "Dejana Talk Showa", ali prije nego proslavimo, ovoga vikenda očekuju vas sjajne teme. U subotu će kod Dejane u studiju biti ljudi koji imaju problem s vidom, a u nedjelju saznajte koji je to pas pravi za vas.

Koliko je patnji skriveno u dušama roditelja koji bi dali sve da pomognu svom djetetu da vidi, da otklone tamu oko svog mališana i pruže mu svijetlu i sretnu budućnost. Želja da se pruži ljubav i sreća, nemjerljiva je i neopisiva za svoje dijete, a nada da se nađe rješenje je često pomućena iz različitih razloga. Zbog toga veliki broj ove djece najljepše trenutke u djetinjstvu provodi u magli. Neko prije, a neko kasnije pronalazi put ka izlazu. S čim se sve suočavaju roditelji slabovidog djeteta saznajte u subotnjem izdanju emisije.

Nedjelja je rezervirana za najboljeg čovjekovog prijatelja – psa. Svi koji imaju psa za ljubimca složit će se da je unatoč obavezi koju vlasništvo psa nosi, odanost i ljubav koju nam daju neprocjenjiva. Uveseljavaju nas kad smo tužni, ne sude nas i vole nas bezuvjetno! Nažalost, u našoj zemlji veliki je broj pasa koji žive napušteni i prepušteni sami sebi, iako im je briga čovjeka neophodna. Zato je odluka da udomite psa plemenita. Kroz emisiju upoznat ćete udomljene pse i njihove vlasnike.

Najdugovječniji talk show u BiH kojemu je moderator Dejana Rosuljaš Špiler možete gledati svakog vikenda u 17:30h u programu TV OBN.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.