REAKCIJE

Dejan Kukrić: Moj odlazak sa BHRT-a nema apsolutno nikakve veze sa tužbom

Objavljeno: 20.03.2019. u 11:53 Autor: D. Z.

Pravosnažna presuda po pravnoj stvari koju navodite, u ovom slučaju uopće nije niti donesena

Nakon što smo jučer objavili tekst pod naslovom "Belmin Karamehmedović za Faktor: Dejan Kukrić prelazi sa BHT 1 na FTV", našoj redakciji javio se Dejan Kukrić.

- Naveli ste neistinite činjenice koje su predmet spekulacija i zahtijevam da ih ispravite ili uklonite. Naime, moj odlazak sa BHRT-a nema apsolutno nikakve veze, niti je u bilo kakvoj koleraciji sa tužbom koju spominjete. Također, pravosnažna presuda po pravnoj stvari koju navodite, u ovom slučaju uopće nije niti donesena. Stoga vas molim da vaše pisanje, posebno koje se odnosi na moje ime i kredibilitet, ne zasnivate na spekulacijama i nedobronamjernim hodničkim tračevima, već na činjenicama – stoji u reagiranju koji je poslao Dejan Kukrić.

Kukrić jučer nije odgovarao na naše pozive kada smo ga u nekoliko navrata pokušali kontaktirati radi provjere nezvaničnih informacija koje smo dobili. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije