navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Objavili video

Debata o kupanju djece: Mila Kunis i Ashton Kutcher pokazali da se ipak ne boje vode i sapuna

Nakon izjave da djecu, šestogodišnju Wyatt Isabelle i dvije godine mlađeg Dimitrija Portwooda, kupaju tek kada su zaista prljavi, javnost ne prestaje pričati o Ashtonu Kutcheru i Mili Kunis.

Objavljeno: 14.08.2021. u 08:49
get url
text

A nakon što su, očito, shvatili da im je ta nesmotrena izjava donijela i negativni publicitet, slavni glumački par odlučio se se našaliti na vlastiti račun.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Na svom Instagram profilu objavili su snimak iz kupatila na kojem je u prvom planu holivudska glumica, dok se u pozadini čuju njihova djeca kako se kupaju u kadi.

Osim toga, čuje se glas Ashtona Kutchera koji je cijeli događaj snimio mobitelom i objavio na vlastitom Instagram profilu.

- Polijevaš djecu vodom? Želiš li da se rastope - počinje svoju šalu Ashton Kutcher, dok djeca u pozadini pjevaju, a Mila Kunis mu na to odgovara da kupaju svoju djecu.

- Pa ovo je četvrti put ove sedmice - povikao je glumac, a njegova se supruga kroz smijeh i suze složila da je to zaista previše.

A osim Kutchera i Mile Kunis, za tim da djecu nije dobro prečesto kupati poveli su se i Dax Shepard i Kristen Bell, dok među one koji nemaju pretjerane higijenske navike spadaju i Brad Pitt, Jake Gyllenhaal, Charlize Theron i mnogi drugi, a sve to izazvalo je veliku raspravu.