Pravda za Davida

Davor Dragičević policajcu: Hoćete da vam pokažem prostoriju gdje je David ubijen?

Objavljeno: 19.09.2018. u 22:47

Iz Policijske uprave Banja Luka večeras je kratko saopšteno da je tokom održavanja skupa na Trgu Krajine u Banjoj Luci večeras došlo je do verbalnog sukoba između organizatora skupa Davora Dragičevića i jedne osobe, koja je privedena

FOTO: SCREENSHOT

Zbog incidenta koji se desio na Trgu Krajine večeras u Banjoj Luci, građani su se okupili ispred zgrade Policijske uprave Banja Luka.

Išli su glavnom ulicom uzvikujući “ko je ubio Davida”, "ubice" i “ko je napao Davora”, te druge parole.

Ispred zgrade PU Banja Luka je veliki broj policajaca, ali i pripadnika jedinice za podršku.

U jednom trenutku Davor Dragičević je razgovarao sa jednim od policajaca, a razgovor je zabilježio novinar Slobodan Vasković.

Ispred zgrade ove policijske uprave još uvijek je okupljeno oko stotinu građana, članova grupe "Pravda za Davida", a istakli su da nemaju namjeru otići  dok se ne uhapse ubice Davida Dragičevića.

Iz Policijske uprave Banja Luka večeras je kratko saopšteno da je tokom održavanja skupa na Trgu Krajine u Banjoj Luci večeras došlo je do verbalnog sukoba između organizatora skupa Davora Dragičevića i jedne osobe.

Nezvanično, u pitanju je Đorđe Marinković iz Brčkog.

Policija je privela Marinkovića, koji se nalazi u službenim prostorijama Policijske stanice Centar u Banjoj Luci na ispitivanju.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije