open-navfaktor-logo
search
Bivši fudbaler
David Beckham oduševio novim videom: "Supruga kaže da je ovo najbolji način..."
Bivši fudbaler David Beckham (48) našalio se u TikTok videu na profilu svoje supruge modne dizajnerice Victorie Beckham (49).
24.05.2023. u 16:16
get url
text

David se snimao kako nanosi šminku četkicom na lice.

- Evo o čemu se radi, volim hidratizirati svoju kožu i brinuti se o njoj. Naravno, najbolji je način da to činim koristeći Victoria Beckham proizvode - rekao je Beckham u videu reklamirajući brend supruge.

Video je brzo postao viralan sa 2,2 miliona pregleda u tri dana. U komentarima izraženo je oduševljenje tutorialom i njegovim humorom.

- Tutorial koji nismo znali da smo trebali - glasio je komentar.

- Presmiješno, volim ovo - takva si legenda - hvalili su Beckhama.

Naime, supruga Davida Bechana ima svoju liniju proizvoda za uljepšavanje za lice, usne, oči i liniju proizvoda za njegu kože.

Brend je osnovan na ideji da ljepota treba nadopuniti i osnažiti dinamičan život koji vodite, ali osnivačica nije uvijek bila samopouzdana u vezi svog tijela i tvrdi da ga je konačno prihvatila s 49 godina.

- Čak me ni moj suprug nikad nije vidio bez uređenih obrva - rekla je Victoria o svojim nesigurnostima, prenosi Metro.

- Osjećam se ugodno s tim ko sam, prihvatam kako izgledam i činim najbolje što mogu od onoga što imam. Ne želim imati ponovo 25 godina. Bila sam mlada žena koja je gledala u ogledalo i vidjela šta treba biti popravljeno, a zapravo je sve bilo u redu - izjavila je Victoria Beckham za The Sunday Times, prenosi Metro.

 

@victoriabeckham Mr Beckham’s very own #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound - Victoria Beckham

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.