open-navfaktor-logo
search
Srednjoškolac iz Goražda
Darko Milović predstavlja BiH na izboru za Mistera svijeta
Darko ima 17 godina i učenik je srednje Ekonomske škole u Goraždu, voli sport a talentovan je za fudbal, i govori engleski jezik
10.08.2019. u 18:56
get url
text
Darko Milović

Direkcija izbora Miss i Mistera BiH odabrala je na kastingu Darka Milovića iz Goražda za Mistera BiH kao našeg ovogodišnjeg predstavnika. Darko ima 17 godina i učenik je srednje Ekonomske škole u Goraždu, voli sport a talentovan je za fudbal, i govori engleski jezik.

Oko 100 odabranih takmičara iz cijelog svijeta doputovalao je 6. augusta u Manilu na Filipinima, a finale Mr World će se održati u petak 23. augusta u Coliseumu Smart Araneta, jednoj od najvećih azijskih zatvorenih dvorana.

Ovogodišnji izbor Mr World trebao bi biti najveći i najuspješniji događaj u povijesti takmičenja.  Takmičari iz cijelog svijeta odmjeriće se u trosedmičnom jedinstvenom iskustvu.

U nizu Mr World izazova takmičari će testirati svoju fizičku i mentalnu izdržljivost:

- Extreme je test snage, izdržljivosti i čvrstine

- Sport je test vještine, discipline i atletičnosti

- Talent i kreativnost govori o vještini, tehnici i posvećenosti takmičara

- Moda se ogleda na muškarce koji imaju pravi stil

- Multimedija promatra njihovu karizmu i kako se takmičari predstavljaju i kako se uključuju i komuniciraju sa publikom na društveno-socijalnim mrežama, saopćeno je iz ABC Modelsa.

- Mr World je jedinstveno takmičenje. Takmičari se bore jedni protiv drugih, ali u osnovi toga je atmosfera sportskog duha, jedinstva i prijateljstva, što čini ovo takmičenje tako prekrasnim iskustvom za sve one koji su uključeni- kazala je Julia Morley, predsjednica i izvršna direktorica Miss Svjetske organizacije.

Događaj će se uživo emitirati globalnoj publici. Objavit će se popis emitera i prvi put će fanovi moći gledati kako se radnja odvija sa mogućnosti "pay per view" (plati po prikazu).
Novost u ovoj godini bit će prva Mr World Beach Party s najegzotičnijih lokacija Filipina. Takmičari će također imati I niz izazova kako bi osvojili naslov prvaka na plaži.

 

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.