open-navfaktor-logo
search
Poruka podrške
Darijo Srna: Drži se, Zagrebe, hvala Sarajevu, Beogradu, Zenici...
Glavni hrvatski grad Zagreb u nedjelju ujutru pogodio je snažan zemljotres u kojem je povrijeđeno 18 ljudi i koji je prouzrokovao veliku materijalnu štetu te pogoršao krizu zbog širenja koronavirusa.
23.03.2020. u 12:58
get url
text

Mnoge javne ličnosti iz okruženja pružile su podršku Zagrebu, a preko društvenih mreža oglasio se i nekadašnji kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Darijo Srna.

- Iako kilometrima daleko, u srcu i mislima uz svoj narod, svoju zemlju, svoju jedinu domovinu Hrvatsku! Uz sve one heroje među vama i sve volontere koji nesebično pomažu drugima! Zagrebe, izdrži, nema predaje! Sarajevo, Beograd, Novi Sad, Banja Luka, Zenica... Hvala svima - poručio je Srna preko svog Instagram profila.

Srna je okončao igračku karijeru u ljeto prošle godine, a trenutno radi kao pomoćni trener u Shakhtaru iz Donetska. Srna je karijeru počeo u Hajduku, a zatim je čak 15 sezona nosio dresu ukrajinskog velikana. Posljednju sezonu, prije povratka u Ukrajinu, proveo je u Cagliariju. U dresu hrvatske reprezentacije odigrao je 132 utakmice uz 22 pogotka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.