"The Postcard Killings"

Danis Tanović za Faktor: Završio sam snimanje filma, odmaram sa porodicom u Sarajevu

Objavljeno: 09.05.2019. u 19:01 Autor: D. Zeba

Ekipa Faktora zatekla je našeg proslavljenog reditelja sa porodicom na ručku u jednom od sarajevskih restorana. Rado je pozirao našem novinaru i otkrio detalje novog filma

FOTO: D. ZEBA

Oskarovac Danis Tanović završio je snimanje novog filma "The Postcard Killings" ("Ubice s razglednica") koji je baziran na bestselleru Jamesa Pattersona i Lize Marklund, i trenutno se nalazi u Sarajevu.

Ekipa Faktora zatekla ga je sa porodicom na ručku u jednom od sarajevskih restorana. Naš proslavljeni reditelj rado je pozirao našem novinaru i otkrio detalje novog filma.

- Snimanje je završeno i sada je na redu montaža. Idem dva dana u Cannes gdje ćemo dogovoriti detalje oko filma - rekao je za Faktor Danis Tanović i vratio se da uživa u trenucima odmora sa suprugom Maelys de Rudder Tanović, kćerkama Livinom, Danijom, Indijom i sinovima Orhanom i Hadrijanom.

Film "The Postcard Killings" je sniman u Velikoj Britaniji i Švedskoj, tačnije u Londonu i Vaxholmu.

"The Postcard Killings" donosi priču o detektivu iz New Yorka čiji se život okrene naglavačke nakon što njegova kćerka i zet budu ubijeni na medenom mjesecu u Londonu. Slični zločini događaju se širom Evrope, a nakon svakog ubistva lokalni novinari dobijaju razglednice.

Iza filma stoji produkcijska kuća "Good Films" iz Los Angelesa s producentima Miriam Segal i Paulom Brennanom. Uloge će ostvariti zvijezda serije "The Walking Dead" Jeffrey Dean Morgan i danska glumica Connie Nielsen iz "Wonder Woman’s".

Pridružio im se i Denis O'Hare iz "American Horror Story’s", Naomi Battrick ("A Very English Scandal's"), te Ruairi O'Connor ("The Spanish Princess's").

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije