open-navfaktor-logo
search
Vrijeme u BiH
Danas oblačno, moguće glavobolje i nervoza kod osjetljivih osoba
Danas će u našoj zemlji biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalno poneki pljusak je moguć u istočnim i sjeveroistočnim područjima.
14.06.2021. u 07:36
get url
text

U Hercegovini mala do umjerena naoblaka. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 23°C, na jugu zemlje do 26°C.

Stabilizacija vremenskih prilika tokom dana, pozitivno će djelovati na većinu populacije, a tegobe kod osjetljivih osoba dodatno će se umanjiti. Opća slika će, sa više sunca, biti ljepša u Hercegovini i na zapadu zemlje, dok će u unutrašnjosti povremena naoblaka uzrokovati manje probleme osjetljivim osobama. Moguće su slabije meteoropatske reakcije u vidu glavobolje, nervoze, dekoncentracije. Drugi dio dana biće posvuda ugodniji.

Sutra će u Bosni i Hercegovini biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između šest i 11°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26°C, na jugu zemlje do 28°C.

U srijedu će također biti sunčano uz umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 29°C, na jugu zemlje do 31°C.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.