open-navfaktor-logo
search
Jedan već u bolnici
Dačić potvrdio: U Vladi Srbije ima zaraženih uposlenika
Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić potvrdio je u utorak da je državni sekretar ministarstva za zaštitu okoliša Branislav Blažić zaražen koronavirusom, te da u Vladi i ministarstvima ima i drugih uposlenika koji su zaraženi, ali nije precizirao koliko je to osoba.
25.03.2020. u 12:14
get url
text

Dačić je, u programu TV Happy, naveo da je Blažić prisustvovao sastanku resornog odbora u vladi, u dvorani za sjednice, te da je bio u kontaktu s ostalim članovima odbora, navodi agencija FoNet.

- Imamo i drugih zaposlenika u vladi i ministarstvima koji su zaraženi - rekao je Dačić, ne precizirajući o koliko osoba se radi.

Pojedini beogradski mediji su u utorak navečer objavili vijest o koronavirusu u srbijanskoj vladi, pozivajući se na "izvore upoznate sa situacijom".

Blažić je iz Kikinde, grada koji je jedan od žarišta epidemije koronavirusa u Srbiji.

Prema izvještajima beogradskih medija, svi iz Ministarstva zaštite okoliša koji su bili u kontaktu s Blažićem sada su u izolaciji, a resorni ministar Goran Trivan samo je telefonski kontaktirao s glavnim sekretarom svog ministarstva i svima ostalima, s kojima je Blažić bio u kontaktu.

Branislav Blažić je trenutno hospitaliziran na Infektivnoj klinici u Beogradu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.