open-navfaktor-logo
search
Objavljene fotografije
Da li ste ga vidjeli: Ovo je osumnjičeni za ubistvo migranta u Vogošći
Sarajevska policija identifikovala je osumnjičenog za ubistvo migranta H. K., rođenog uMaroku ili Libiji, koje se dogodilo sinoć u Vogošći.
11.06.2021. u 16:52
get url
text

VEZANI TEKST - Preminuo migrant koji je izboden sinoć u vogošćanskom naselju Ugorsko

Kako je saopćeno iz MUP-a KS, radeći na rasvjetljavanju ovog događaja, došli su do saznanja da postoje osnovi sumnje da je počinilac ubistva osoba koja se koristi imenom Ahmed Tarik Nabil Abdurahman.

- Na osnovu operativnih provjera utvrđeno je da je osoba koja se potražuje muškarac, najvjerovatnije iz Egipta, starosti do 25 godina, visine oko 175 cm, mršavije tjelesne građe, odjeven u donji dio trenerke crne boje, u crnoj dukserici sa kapuljačom, na nogama je imao najvjerovatnije bijele patike, na glavi crni kačket sa obodom crvene boje i specifičnu povredu u vidu posjekotine preko desne obrve koja mu je medicinski ušivena, a ispod desnog oka ima povredu u vidu modrice.

- Molimo građane da, ukoliko posjeduju informacije o kretanju tražene osobe o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona: 122, 033 206 666, 033 207 777, odnosno najbližu policijsku stanicu - apelovali su iz MUP-a KS.

{$galerijaFotografija}

img_4946.jpg
1 od 3
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.