open-navfaktor-logo
search
Reakcije
Crvena zvezda žestoko odgovorila Aleksandru Kolarovu
Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov se jučer pojavio na konferenciji za medije gde je oštro kritikovao Adama Marušića i Filipa Stojkovića jer igraju za reprezentaciju Crne Gore
04.09.2018. u 15:35
get url
text

Sada se Crvena zvezda odlučila za saopćenje u kome navodi da Fudbalski savez Srbije preko kapitena reprezentacije omalovažava uspjeh kluba.

- Crvena zvezda je oduvijek bila uz srpsku reprezentaciju, podržavali smo naš nacionalni tim ko god da je igrao u njemu i bez obzira ko je bio na čelu saveza, bio to nekada Tomislav Karadžić ili sada Slaviša Kokeza. Pozivali smo navijače uvijek na podršku našem timu - kažu iz Crvene zvezde.

- A sa druge strane FSS ne preza ni od čega da podmetne klipove u Zvezdine točkove. Da je tako govori i činjenica da to sada rade i preko kapitena nacionalnog tima. Uspjeh Zvezde im toliko smeta da sada napadaju i naše igrače pojedinačno. Krivi su sada što igraju dobro i što ih javnost vidi i želi i u dresu Srbije. Međutim, FSS to smeta. Pa ih kapiten Srbije bez ikakvog povoda i razloga omalovažava.

- Igrače koji direktno doprinose napretku srpskog fudbala jer njihovim pobjedama i naš fudbal stiče bodove u Evropi i klubovi i liga napreduju, sada degradiraju u sopstevenoj nemoći da obraduju srpsku fudbalsku javnost onako kako su to Zvezda odnosno njeni igrači učinili. Najbolji srpski desni bek bez dileme je Filip Stojković, ali ga upravo taj savez nije želio kada je mogao da ga ima u timu i kada su znali da ga zove srpska bratska republika, Crna Gora - napominju iz prvaka Srbije.

- Sada umjesto da se bave sobom i potrude kako da na Zvezdinom uspjehu steknu važna iskustva i javno čestitaju Zvezdi historijski uspeh, FSS preko svog kapitena omalovažava uspjeh našeg kluba. Međutim mi to nećemo dozvoliti. Zaštiti ćemo naše igrače uvijek i svuda, reprezentaciji Srbije ćemo također uvek želljeti uspjeh i pobjede, a Zvezda će, sigurno, kao i posljednjih godina nastaviti da donosi radost srpskim navijačima - stoji u saopćenju Crvene zvezde.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.