open-navfaktor-logo
search
Burno u Srbiji
Crvena zvezda bojkotuje Skupštinu: "Izbori su farsa, najbolje je da nas ugasite"
Fudbalski klub Crvena zvezda neće učestvovati na izbornoj Skupštini na kojoj će se izabrati novi predsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS).
15.10.2022. u 11:41
get url
text

Kako saznaje Tanjug u beogradskom klubu smatraju da su izbori farsa, sve pod plaštom mira koji je potreban reprezentaciji i da se zloupotrebljava predstojeći Mundijal da bi se zauzele fotelje za naredne četiri godine.

- Na funkciji predsjednika već je viđen aktuelni potpredsjednik Nenad Bjeković, nekadašnji funkcioner Partizana, što je za Zvezdu neprihvatljivo i neće dozvoliti da se ponovi Slaviša Kokeza i 2017. godina, sve zajedno sa Markom Zdravkovićem i Voždovcem koga su sada postavili na mjesto predsednika FS Beograda koji delegira 10 članova Skupštine.

U Zvezdi već vide šta je cilj čelnika FSS, preko Sudijske organizacije, po svaku cijenu spriječiti Crvenu zvezdu da osvoji šampionsku titulu, jer ove godine prvak ide direktno u Ligu šampiona - poruka je iz Zvezde i dodaje se:

- Najbolje je da ugase Zvezdu, Zeka i Bjeka opet će da vode fudbalsku Srbiju, Danilović vodi KSS, Bjeković FSS, Tomislav Karadžić bio je prije njega... Što je puno, puno je.

Kandidati za predsjednika FSS za sada su Nenad Bjeković i Nebojša Leković, a Izborna skupština održat će se 31. oktobra.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.