open-navfaktor-logo
search
Pomoć bolnicama
Crnogorci u borbi protiv koronavirusa: Jovetić uplatio 50.000 eura, Savić i Đorđević donirali respiratore
Reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić donirao je 50.000 eura za borbu protiv pandemije koronavirusa.
20.03.2020. u 12:52
get url
text

On je istaknuo da prati dešavanja u Crnoj Gori i iskazao divljenje ljekarima, medicinskom osoblju i građanima njegove države.

- Uvaženi članovi Nacionalnog koordinacionog tijela, ovih dana moja porodica i ja bez treptaja pratimo dešavanja u našoj Crnoj Gori. Dozvolite mi da iskažem divljenje prvenstveno ljekarima i medicinskom osoblju, a onda svim našim divnim i ponosnim građanima Crne Gore, koji u ovom momentu pokazuju ono što nas je uvijek krasilo kada je teško: odmjerenost, dosljednost i solidarnost, pokazuju snagu našeg zajedništva i spremnost da svi igramo za nacionalni tim. Proći će i ovo. Radovat ćemo se brzo,zajednički! U sportu i u životu. Čast mi je da, pridružujući se brojnim ljudima dobre volje i prijateljima naše države, u zajednički fond uplatim 50.000 eura, u nadi da se brzo gledamo u mojoj, ponosnoj Crnoj Gori. Sportski pozdrav i ostani doma - poručio je napadač Monaca.

Iz Vlade Crne Gore zahvalili su Jovetiću.

Jučer je defanzivac Atletico Madrida Stefan Savić nabavio dva respiratora za potrebe bolnica u Beranama i Bijelom Polju, u ukupnoj vrijednosti 40.000 eura.

Također, napadač Lokomotive iz Moskve Luka Đorđević donirao je Kliničkom centru Crne Gore respirator u vrijednosti 20 hiljada eura.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.