open-navfaktor-logo
search
Trener i napadač
Crnogorac i Alić jasni: Krupa je za Slobodu utakmica polusezone
Gradimir Crnogorac, šef stručnog štaba FK Sloboda i napadač Adi Alić, najavili su sutrašnju utakmicu 18. kola Premijer lige BiH.
05.12.2020. u 14:55
get url
text

Crveno crni sutra na tušanjskom travnjaku dočekuju Krupu. Ovaj susret ujedno je i posljednji domaći prije odlaska na zimsku pauzu.

Tuzlaci su svjesni koliko mogu dobiti sutrašnjim trijumfom, što potvrđuju i riječi Gradimira Crnogorca.

- Ekipa Krupe sigurno nije za podcijeniti. Znatno bolje igraju u ovom drugom dijelu prvenstva. Mislim da će doći da se nadigravaju sa nama, ali mi smo svjesni značaja ove utakmice. Mogu slobodno reći da je ovo za nas utakmica sezone. Nakon neuspjeha u Širokom Brijegu okrenuli smo se Krupi. Igrači, stručni štab i svi u klubu su svjesni važnosti utakmice. Maksimalno smo spremni i koncentrisani na sutrašnji meč - kazao je Crnogorac, koji će moći računati na sve fudbalere.

Adi Alić, napadač Slobode, bit će jedna od velikih prijetnji po mrežu gostiju. Kako kaže, spreman je za sutrašnji izazov.

- Vrijedno smo trenirali i spremni i kompletni dočekujemo ekipu Krupe. Ovo nam je zadnja utakmica na Tušnju ove polusezone i najbitnija u ovoj polusezoni. Nadam se pozitivnom rezultatu i da obradujemo naše navijače prije odlaska na pauzu - kazao je Alić.

Utakmica Sloboda - Krupa igra se sutra na stadinu Tušanj sa početkom od 13 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.