open-navfaktor-logo
search
Veliki jubilej
Cristiano Ronaldo jednom rečenicom "srušio" Instagram, javio se i Miralem Pjanić
Cristiano Ronaldo je proradio.
10.02.2023. u 08:56
get url
text

Jedan od najboljih fudbalera svijeta postigao je sva četiri gola u pobjedi Al Nassra protiv Al Wehde u susretu 16. kola prvenstva Saudijske Arabije (4:0).

Portugalac je sinoć proslavio i jedan veliki jubilej. Stigao je do brojke od 500 golova u ligaškim susretima (ukupno sada ima 503 gola).

- Bio je sjajan osjećaj zabiti četiri gola i stići do 500. ligaškog gola u vrlo uvjerljivoj pobjedi ekipe - napisao je Ronaldo i "srušio" Instagram jer je za deset sati od objave skupio više od deset miliona reakcija pratitelja.

Među onim koji su reagovali na njegovu objavu je i Miralem Pjanić, koji je sa dva emotikona kraljevske krune jasno dao do znanja šta misli o sjajnoj predstavi nekadašnjeg saigrača iz Juventusa.

Ronaldo je tri prvenstvena gola postigao za Sporting iz Lisabona, a u dva mandata u Manchester Unitedu stigao je do brojke 103 gola (84+19). Najučinkovitiji je bio u Real Madridu (311 prvenstvenih golova), dok je za Juventus u Serie A postigao 81 gol. Za Al Nassr je u tri nastupa stigao do brojke pet.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.