open-navfaktor-logo
search
Replika Weberu
Corrina Schumacher progovorila o stanju legedarnog vozača Formule 1
Informacije o zdravstvenom stanju Schima cure već mjesecima
16.11.2019. u 17:11
get url
text

Više od pet godina prošlo je otkako legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher stradao na odmoru sa na skijanju u francuskim Alpama.

Schumi je tada vozio neoznačenim dijelom staze, nezgodno je pao i sletio je ravno na glavu na jedini veći kamen u krugu od nekoliko desetaka metara.

Informacije o zdravstvenom stanju Schima cure već mjesecima. Nešto je medijima otkrio Jean Todt u svojim istupima, nešto neimenovana medicinska sestra koja se navodno brinula o Schumacheru, a nešto poznati francuski kirurg Philippe Menasche, čovjek koji je liječio Michaela Schumachera u bolnici "Georges Pompidou".

Svi oni nisu ni približno dobro upućeni u Schumacherovo stanje kao što je to njegova supruga Corrina.

- Znam da je Michael jako stradao, ali ne znam koliko se zapravo oporavio. Htio bih znati kako je, stisnuti mu ruku, ali njegova supruga Corinna mi ne dopušta. Mislim da se ona boji da ću ja odmah vidjeti što se događa i reći istinu u javnosti - rekao je Schumacherov nekadašnji menadžer Willi Weber gostujući nedavno u jednoj emisiji na njemačkom RTL-u.

Weber nije dugo čekao na odgovor Schumacherove supruge.

- On je u najboljim mogućim rukama i dajemo sve od sebe kako bismo mu pomogli. Shvatite nas, slijedimo njegove želje da njegovo zdravlje ostane tajna. Sve što je ljudski moguće kako bismo mu pomogli, mi radimo. Tako osjetljivu temu, kao što je zdravlje, držimo u privatnosti jer on to želi - kazala je Corrina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.