open-navfaktor-logo
search
Ispisao historiju
Conor McGregor postavio novi rekord u UFC-u, a onda je imao poruku za "budale"
Prvi sam borac u historiji UFC-a koji je nokautom slavio u tri težinske kategorije - perolakoj, lakoj i velteru, rekao je Irac
19.01.2020. u 08:47
get url
text

U 26. profesionalnom meču Conor McGregor upisao je 22. pobjedu. Na eventu UFC 246 irski borac je savladao Donalda Cerronea - Kauboja za tačno 40 sekundi.

McGregor je svom protivniku teške udarce nanio ramenom!

- Radili smo na tome (udarcima ramenom, op.a.). Mijenjao sam nivou, spuštao se gore-dolje i onda ušao s ramenom. Bio je to dobar udarac - objasnio je McGregor, te dodao:

- Danas sam ispisao historiji. Postavio sam još jedan rekord. Prvi sam borac u historiji UFC-a koji je nokautom slavio u tri težinske kategorije - perolakoj, lakoj i velteru. Donald drži nekoliko rekorda, između ostalog i nokautima "head kickom" pa sam sretan što sam ga uspio rušiti svojim "head kickom". Ponosan sam. Moj tim i svi ljudi bili su fenomenalni. Hvala vam na podršci.

VEZANA VIJEST - Koliko je McGregor zaradio za 40 sekundi borbe?

Naravno nije sve moglo proći bez malo "starog" Conora.

- Bilo ko od ovih brbljavih budala može dobiti svoje. Čak i ova mala budala za stolom - rekao je Irac i prstom okazao ka Paulu Felderu, borcu lake kategorije, koji je bio u ulozi komentatora koji je svojevremeno prozivao Conora.

- Svi mogu dobiti svoje! Pogledajte samo tu budalu u kućnom ogrtaču - dodao je McGregor dok je kamera pokazivala neobično odjevenog Jorgea Masvidala, a potom i velteraškog prvaka Kamarua Usmana.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.