open-navfaktor-logo
search
Komentarisao Dinamo
Ćiro Blažević psovkom "počastio" one koji su rekli da priča gluposti
Nakon što su fudbaleri Dinama napravili nevjerojatan preokret te nadoknadili dva gola zaostatka iz londonskog dvoboja protiv Tottenhama oglasio se legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević.
19.03.2021. u 17:00
get url
text

Kaže kako je u golovima Mislava Oršića, koji je dokrajčio Tottenham i Jose Mourinha, uživao kako rijetko kada.

- Sine, uživao sam u svakoj minuti utakmice! Pa danas cijeli svijet priča o tome kako je neki mali Dinamo izbacio veliki i bogati Tottenham. Stvarno su Mislav Oršić i društvo napravili pravo čudo. Toliko sam bio ushićen da vam ne mogu opisati - kazao je za tportal 86-godišnji Blažević, dodavši:

- Iako iza sebe imam veliko iskustvo i kao igrač i okusio sam puno pobjeda Dinama kao trener, ovo je ipak bilo nešto posebno. Proći dalje nakon poraza od 2:0 u Londonu nad ekipom kao što je bogati Tottenham stvarno je čudo. Drago mi je da sam to doživio, da uživam u tom dojmu koji je Dinamo ostavio sinoć. Ma svi mi Hrvati moramo biti ponosni na ovaj Dinamov uspjeh - dodao je Ćiro.

Usput je poslao poruku onima koji su mu se smijali kada je prognozirao da će Dinamo izbaciti Tottenham.

- Sine, j*** ja mater svima koji su rekli da Ćiro priča gluposti! Bio sam uvjeren da ova generacija može daleko, da mogu proći Tottenham. Pa u sportu uvijek moraš vjerovati u sebe, a ova generacija Dinama ima zaista nešto posebno. Nešto što kao trener dugo nisam vidio. Vjerovao sam u njih i čestitam im od srca. Ova generacija predodređena je za velike stvari - završio je Ćiro.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.