open-navfaktor-logo
search
Policija ne reaguje
Četničko orgijanje u Srebrenici uz pjesmu o "čiča Draži" nastavljeno i večeras
Večerašnjim orgijanjem četnika u Srebrenici nastavljena je tradicija provokacija i zastrašivanja bošnjačkih povratnika u RS-u uz vjerske praznike
06.01.2020. u 22:11
get url
text

Četničkim orgijanjem u Srerbenici obilježeno je i Badnje veče, nakon što su sinoć na isti ili sličan način navodni pravoslavni vjernici, uz četničke pjesme i gusle u Srebrenci, "pružili podršku" Srpskoj pravoslavnoj crkvi i Srbima u Crnoj Gori.

O fašističkom praznovanju i orgijanju oglasio se na svome Facebook profilu bivši načelnik Srebrenice Ćamil Duraković.

-Za razliku od prošlog 6. januara evo šutio sam do sad. Vele Ćamil diže tenzije bez razloga, to su narodne pjesme i vjerski praznik. Zaista sam mislio da će naša reakcija od prošle godine utjecati na one koji su vjerski praznik rođenja Isusovog pretvorili u fašističko orgijanje uz četničke pjesme. Ali eto ne mogu kad čujem ovu "Čiča Draža" dižu mi se tenzije! - napisao je Duraković.

Večerašnjim orgijanjem četnika u Srebrenici nastavljena je tradicija provokacija i zastrašivanja bošnjačkih povratnika u RS-u uz vjerske praznike.

 

Za razliku od prošlog 6. januara evo šutio sam do sad. Vele Ćamil diže tenzije bez razloga, to su narodne pjesme i vjerski praznik. Zaista sam mislio da će naša reakcija od prošle godine uticati na one koji su vjerski praznik rođenja Isusovog pretvorili u fašističko orgijanje uz četničke pjesme. Ali eto ne mogu kad čujem ovu "Čiča Draža" dižu mi se tenzije!

Posted by Ćamil Duraković on Monday, January 6, 2020
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.