open-navfaktor-logo
search
Razgovor pomaže
Četiri problema koja nikako ne biste smjeli ignorirati u vezi
Iako je neke stvari sasvim u redu prešutjeti, o ova četiri problema svakako trebate razgovarati sa svojim partnerom
03.10.2019. u 14:30
get url
text

Baš svaki par ima probleme u vezi i to nije nešto oko čega se morate zabrinjavati - ako razgovarate o njima. Najveći problemi nastaju kada počnete ignorirati probleme koji s vremenom postaju sve veći i veći. Iako je neke stvari sasvim u redu prešutjeti, o ova četiri problema svakako trebate razgovarati sa svojim partnerom.

Svaki put kada se nađete, oko nečega se prepirete

S ovim se problemom susreću mnogi, a rješenje za njega je jednostavno - uzmite pauzu. To se ne odnosi na pauzu od veze, već na pauzu od konstantnog nalaženja jer ste vjerovatno toliko često zajedno da više nemate o čemu razgovarati pa vam je lakše pronaći razlog za svađu nego normalan razgovor. Ipak, to može biti i razlog većeg problema pa biste svakako o tome trebali razgovarati.

Ne prihvaćate partnerovo mišljenje

Ako nemate otvoren um prema sugestijama vašeg partnera, to znači da ne podržavate njegove stavove i mišljenja. Naravno, ne morate se slagati oko svega, ali otvorenost prema sugestijama i savjetima nikako ne može škoditi.

Više se ne zabavljate kao prije

I dok vam je veza prije bila poput lunaparka, sada ste upali u dosadnu rutinu. To se događa svima i nije ništa zabrinjavajuće, ali svakako biste trebali poraditi na vraćanju avanturizma u vašu vezu kako se ne biste zasitili jedno drugog i počeli tražiti sreću u drugima.

Dopuštate vanjskim faktorima da utječu na vašu vezu

Naravno da je u redu poslušati tuđe mišljenje, ali dopustiti da ono oblikuje i određuje budućnost vaše veze nije nikako poželjno. Vaš partner i vi biste trebali biti jedine osobe odgovorne za vašu vezu, niko drugi, pa čak ni vaši ili njegovi roditelji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.