navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Trendi outfit

Četiri modela farmerki koje ćemo nositi u 2022.

Više ne možemo zamisliti trendi outfite bez udobnih svestranih farmerki. A sjajna stvar je i sljedeće: ljubiteljice mode više nisu vezane uz klasične skinny traperice, nego se mogu osloboditi uz veliki izbor stilova.

Objavljeno: 03.02.2022. u 13:40
get url
text

1. Straight leg

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Brooke (@ashbrooke)

Volimo udobne hlače: traperice ravnog kroja ne samo da su super praktične i udobne, nego također daju našoj odjeći potrebne modne vibracije. Modna profesionalka Ashley Brooke kombinira poderani model s izlizanim porubom s gležnjačama u boji konjaka i velikim vunenim kaputom. Ležeran izgled koji odgovara gotovo svakoj prilici.

2. Klasični plavi traper

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Doduše, prošle godine su sive, svijetle ili izblijedjele traperice bile na vrhu liste poželjnih modela. To se sada mijenja! U 2022. vraćamo se korijenima i oslanjamo se na traperice u klasičnom, plavom traperu. Pitaš se kako najbolje kombinirati jaku plavu? Vrlo jednostavno: mislimo da je plava boja trapera jednako neutralna kao i siva ili crna i kombiniramo klasiku sa svim što ti padne na pamet. 

3. Široke i još šire

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA OUTFITS (@zara.outfits)

Naravno, sa sobom ćemo u 2022. ponijeti i naše široke traperice, jer trend ni pod kojim uvjetima ne smije prestati. A budući da ove godine traperice postaju jako velike, mi ćemo se odlučiti za bodi koji grli figuru i uske džempere s dolčevitom. Želiš li all-in sa širokim izgledom, najbolje je gornji dio ugurati u traperice i odlučiti se za model visokog struka koji naglašava struk. To čini izgled potpuno ležernim, ali ne čini figuru glomaznom.

4. Opušten kroj

Savršena mješavina širokih i ravnih nogavica i naš omiljeni pratilac za svakodnevni život: traperice opuštenog kroja, tzv. loose fit model. Modna kraljica Netti Weber pokazuje kako se to radi: stilizira opušteni model s faktorom trenda i preveliku majicu s kapuljačom. Također nosi šik zlatne sandale.