open-navfaktor-logo
search
Astrologija
Četiri horoskopska znaka koje očekuje najviše sreće u 2022. godini
Uskoro ulazimo u novu 2022. godinu, a tim povodom astrolozi su otkrili koje horoskopske znakove očekuje najviše sreće.
23.12.2021. u 09:57
get url
text

Neke horoskopske znakove očekuju velike promjene na poslovnom polju, dok će se nekima osmjehnuti sreća u ljubavi. Izdvojili smo četiri horoskopska znaka koje čeka najviše sreće i iznenađenja u novoj godini, piše Cromoda.

1. Vaga

Vage će u 2022. godini sreća posebno pratiti u ljubavnom životu. Njihove će veze biti jače nego ikada, a one slobodne bi već u prvom mjesecu moglo iznenaditi neko novo poznanstvo. Osim toga, otvorit će im se brojne prilike za ostvarivanje ciljeva i snova u poslovnom svijetu pa ih nipošto ne bi trebale propustiti.

2. Škorpion

Škorpione u 2022. godini očekuju brojne avanture u ljubavnom životu koje će nadolazeću godinu učiniti zabavnijom od bilo koje do sada. Slobodnim škorpionima smiješi se nova ozbiljna veza, dok će oni koji u njoj već jesu, sa svojim partnerima doseći novu razinu intimnosti. Također, zvijezde predviđaju promaknuće ili povišicu na poslu.

3. Blizanci

Za blizance će 2022. godina biti jedna od najboljih godina do sada. Već na početku godine počet će im se ostvarivati dugo sanjani snovi. U poslu će im se sve posložiti baš onako kako su zamislili, zauzeti bi se mogli zaručiti, dok će slobodni napokon pronaći onu savršenu osobu za sebe.

4. Ovan

One rođene u znaku ovna u 2022. godini čekaju brojne promjene i hrabri novi početci. Napokon će pronaći posao iz snova koji će ih u potpunosti ispunjavati, a sreća bi im se mogla osmjehnuti i na ljubavnom planu. Upoznat će osobu koja će dijeliti njihove interese i snove te koja će njihovu godinu učiniti još ljepšom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.