open-navfaktor-logo
search
Nagradili 15 uposlenika
Centrotrans obilježio Dan vozača: Proglašen vozač i automehaničar godine
Svi predloženi su svojim radom i odnosom prema radu i okruženju, zaslužili da ponesu epitet najboljih u Centrotrans-u, naveli su iz ove kompanije
15.01.2020. u 16:08
get url
text

Vozači i automehaničari širom svijeta 15. januar obilježavaju kao svoj dan. Po kiši, magli, snijegu, poledici ili žegi, danju, noću i praznicima, kad ih njihovi najmiliji najviše žele i kad svi drugi odmaraju - oni voze.

Centrotrans, kao prijevoznička kompanija, tradicionalno obilježava 15. januar Dan vozača i automehaničara. Svečanim programom i nagradama za najuspješnije vozače i automehaničare, danas je u prostorijama Centrotransa, proslavljen Dan vozača i automehaničara.

Uprava Centrotrans Eurolinesa i ove godine nagradila je vozača i automehaničara godine, a koji su svojim radom i odnosom prema putnicima zaslužili da ponesu epitet najboljih u Centrotransu, saopćeno je iz ove kompanije.

Za vozača godine proglašen je Almir Šahić, dok je Mahir Rožajac proglašen za automehaničara godine.

Iz Centrotransa su dodali da danas još mnogi u Bosni i Hercegovini slave i obilježavaju ovaj dan raznim manifestacijama kao što su izleti, skupovi vozača i automehaničara, vožnja kroz gradove... Udruženje vozača i automehaničara kompanije Centrotrans i ove godine nagradilo je osam vozača i automehaničara koji su svojim radom i odnosom prema radu i putnicima zaslužili da ponesu epitet najboljih u Centrotrans Eurolinesu.

Nagrađeni članovi Udruženja vozača i automehaničara su:

1. Međuseljac Adis, MGS
2. Kazić Mirzet, MGS
3. Gljiva Nedžad, MGS
4. Alić Nusret, MGS
5. Avdibašić Enver, PGS
6. Vehabović Edvin, PGS - GRAD
7. Mujčić Nermin, PGS
8. Sinanović Kemal, PGS – GRAD
9. Simatović Miroslav, PGS
10. Ivazović Hilmija – Portirska služba Centrotrans
11. Medić Predrag, PJ Fojnica
12. Kodžaga Hasan, Centroservis
13. Džafić Nermin, Tehnička priprema
14. Hožbo Adnan, PJ Ilijaš
15. Višća Ismet, RTO

Svi predloženi su svojim radom i odnosom prema radu i okruženju, zaslužili da ponesu epitet najboljih u Centrotrans-u, navodi se u saopćenju.

- Centrotrans Eurolines više od 70 godina prevozi putnike u BiH i Evropi. Sve ove godine vozači i automehaničari, svojim radom i zalaganjem gradili su ime i ugled svoje kompanije. Jedni na druge su prenosili znanje i ljubav prema ovom izuzetno teškom poslu - naveli su iz ove kompanije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.