navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Sasvim otvoreno

Carla Bruni otkrila kako je upoznala bivšeg francuskog predsjednika i ispričala pikanterije iz spavaće sobe

Iako je njihov "spoj na slijepo" zapravio bio pomno smišljen, prvi susret nekadašnje manekenke, Carle Bruni, i u to vrijeme predsjednika Francuske, Nicolasa Sarkozyja, bio je prema Carlinim riječima sudbonosan.

Objavljeno: 27.08.2020. u 18:47
get url
text

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Nikada nisam mislila da će mi se nešto tako dogoditi u 40-im godinama života, to je ludo i zapravo sam sretna da se sve tako odigralo – otkrila je nekadašnji supermodel u svom posljednjem video intervjuu sa Naomi Campbell, prenosi Daily Mail

Italijanka je kazala da ju je sa Nicolasom upoznao zajednički prijatelj Jacques Seguela. Bilo je to 2007. godine, a Carla od tog susreta nije očekivala ništa spektakularno.

- Jacques je predložio tu ludu ideju da odemo na "spoj na slijepo", ali na kraju mi je rekao da je riječ o francuskom predsjedniku. Mislila sam da će doći sa svojom suprugom, ali je došao sam i bila sam ugodno iznenađena - prisjetila se prvog susreta sada već 52-godišnjakinja.

Ono što Carla nije znala, je da su papiri za razvod od druge supruge Cecilije Attias i tadašnjeg predsjednika bili finalizirani.

Sudbina je stvari postavila tako da je i Bruni u to vrijeme bila friško slobodna. Naime, manekenka je prekinula dugogodišnji odnos sa Raphaelom Enthovenom s kojim ima 19-godišnjeg sina Aureliena.

U intervjuu Carla je bila poprilično otvorena, pa je ispričala i da je sa Sarkozyjem spavala već na drugom sastanku.

- Ne mogu vam to opisati, bila je to igra zavođenja i kao da su dvije divlje životinje puštene na slobodu – ispričala je.

Samo sedam sedmica nakon toga par se odlučio vjenčati, a i danas su u skladnom braku i imaju kćerku Giuliu.

Podsjetimo, prije braka sa Sarkozyjem Carlu su povezivali sa bivšim francuskim premijerom Laurentom Fabiusom te Mickom Jaggerom i Ericom Claptonom.